Diensten

Lauwen Transport is dé specialist in complete zendingen van en naar Parijs e.o.. Daarnaast is Lauwen ook actief in het transporten van containers in de Benelux. Van chemicaliën tot elektronica, Lauwen draagt op een professionele wijze zorg voor elk transport!

Transport regio Parijs

Lauwen Transport beschikt over 15 trekker-oplegger combinaties die zowel nationaal als internationaal worden ingezet. Onze hoofdactiviteit is het vervoer van complete ladingen van en naar de regio Parijs. Hiervoor zetten we schuifzeilopleggers/huiftrailers, gesloten en beveiligde box opleggers en containerchassis in. Voor het verzorgen van hoogwaardige ladingen (met dure producten) hebben onze box opleggers professionele voorzieningen zoals een alarm en anti-diefstalslot.

Transportbedrijf_Lauwen_zonder_logo-6880-1Containervervoer Rotterdam en Antwerpen

Naast complete zendingen van en naar Parijs, verzorgen we ook containervervoer vanuit de haven van Rotterdam en Antwerpen. Doordat wij onder meer beschikken over uitschafbare chassis kunnen wij alle formaten containers transporteren. Zo zijn deze chassis ideaal bij het voor- en natransport voor intermodaal vervoer. Ook beschikken wij over een Ecocombi/LZV (Lang Zwaar Voertuig) van 25 meter. LZV’s kunnen door hun grotere lengte en laadvermogen meer lading meenemen dan reguliere combinaties. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op ritten en kilometers. LZV’s zijn nog niet toegestaan in België en Frankrijk.

Spoedopdrachten

De trucks van Lauwen Transport zijn 24 uur per dag inzetbaar. Ook voor spoedopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres! ‘We take care’ betekent dat u altijd op ons kunt vertrouwen. Wij helpen u graag met het zoeken naar de voor u meest ideale oplossing. Kwaliteit en klant- en servicegerichtheid staat bij ons in een hoog vaandel.

Contact Lauwen Transport

Wilt u meer informatie over onze transportactiviteiten? Neem dan contact op via 06-53103707 of stuur een e-mail naar info@lauwentransport.nl.