Sponsoring

Lauwen Transport is trotse sponsor van VV DSE, een voetbalvereniging in Etten-Leur. Als directeur van een bedrijf dat veelal internationaal actief is, vindt eigenaar Corné Lauwen het belangrijk om ook lokaal een steentje bij te dragen.

sponsoring_Lauwen_TransportSport zorgt voor verbinding

Corné is al een tijdje voorzitter van VV DSE, de club waar hij zelf op zijn achtste begon met voetballen. Corné: ‘Sport zorgt voor verbinding. De gezelligheid en onderlinge verbondenheid zijn kenmerkend voor de club. Meerdere keren per jaar organiseren we mooie activiteiten voor alle leden van de club, jong en oud.’ Dat Corné trots is op ‘zijn DSE’ moge duidelijk zijn: ‘Als sponsor en vrijwilliger zet ik me graag op alle mogelijke vlakken in voor deze prachtige club. Mijn activiteiten voor VV DSE geven mij ontzettend veel energie.’

In beweging

Beweging is belangrijk. Ook voor de jeugd die de basis vormt van DSE. Corné: ‘We investeren in de jeugd, zodat zij uiteindelijk succesvol door kunnen stromen naar de seniorenelftallen. Het is belangrijk dat de jeugd kan sporten in een fijne en vertrouwde omgeving.

Meer weten over VV DSE? Kijk dan op www.vvdse.nl.