Werkwijze

Een transport vanuit Rotterdam, Antwerpen of van en naar Parijs? We take care! Met Lauwen Transport heeft u een transportpartner waar u op kunt vertrouwen!
 

Transportbedrijf_Lauwen_Transport‘We take care!’

Als specialist in het transporteren van complete zendingen van en naar Parijs weten als geen ander wat er speelt in dit gebied. Snel schakelen, een goede communicatie en het altijd zoeken naar de juiste oplossing voor u als klant, vinden wij belangrijk. Onze chauffeurs beschikken over een ruime kennis en ervaring en weten wat belangrijk is voor u als klant. En zit u een keer in nood? Neem dan snel contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de voor u meest ideale oplossing. ‘We take care!’ U kunt altijd op ons vertrouwen!
 

KTransportbedrijf_Lauwen_zonder_logo-7011waliteit

Kwaliteit staat bij Lauwen Transport op nummer één. Lauwen Transport beschikt uiteraard over een Keurmerk Transport en Logistiek. Daardoor bent u met Lauwen verzekerd van een transportpartner die voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsvoering en interne processen. Wij voldoen aan de SQAS-norm. Dit betekent dat uw chemische goederen bij ons altijd op een kwalitatief hoogwaardige, veilige en milieuvriendelijke wijze worden vervoerd. Onze chauffeurs zijn allemaal in het bezit van een ADR-diploma om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden en volgen jaarlijks een cursus Defensief Rijden.
 

Transportbedrijf_LauwenDuurzaam ondernemen

‘We take care’ staat ook voor de zorg voor een beter milieu. Corné Lauwen, eigenaar en oprichter van Lauwen Transport: ‘Duurzaam ondernemen vind ik erg belangrijk. Om die reden zetten wij LZV combinaties in en trucks met een zo’n laag mogelijke CO2- uitstoot, zoals Euro-5 en Euro-6 trucks. Wij beschikken ook over een LZV (Lang Zwaar Voertuig). Door de grotere lengte en laadvermogen van een LVZ kan er aanzienlijk bespaard worden op ritten en voertuigkilometers.’