Over Lauwen Transport

Het begon in 1989 met één auto… Inmiddels is Lauwen Transport uit Etten-Leur uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met 15 trekkende eenheden, inclusief een LZV (Lang Zwaar Voertuig). Lauwen Transport staat bekend als dé specialist in complete zendingen van Zuidwest Nederland naar Parijs e.o. Het bedrijf is ook actief in het transport van containers. Van chemicaliën tot elektronica, Lauwen draagt zorg voor ieder transport!

Opgegroeid met vrachtwagens

Transportbedrijf_LauwenEigenaar Corné Lauwen is opgegroeid in de wereld van vrachtwagens: ‘Mijn vader was chauffeur en ik reed vaak met hem mee. Later ben ik als chauffeur in loondienst gaan werken en heb ik 2,5 jaar bij de douane gewerkt. In die periode heb ik de papieren gehaald om zelf een transportbedrijf te beginnen.’ In 1989 begonnen Corné en zijn vrouw Anja het transportbedrijf met één auto. Na een half jaar kwam er een tweede auto bij. Inmiddels beschikt het bedrijf over 15 trekkers, waarvan een LVZ (Lang Zwaar Voertuig). Corné: ‘We hebben een diversiteit aan opdrachtgevers waar we vaste ritten voor rijden, met name in de regio Parijs. Daarnaast verzorgen we ook containertransport vanuit de haven van Rotterdam en Antwerpen naar de regio West-Brabant en België.’

We take care!

Lauwen Transport heeft kwaliteit in een hoog vaandel staan. Corne: ‘Klanten kunnen op ons vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat elke opdracht op een nette wijze en conform afspraak wordt uitgevoerd. Een aantal van onze vrachtwagens zijn 24 uur per dag inzetbaar, waardoor wij ook spoedopdrachten kunnen verzorgen. Voor hoogwaardige ladingen zijn onze box opleggers professioneel beveiligd met een alarm en anti-inbraakslot. Daarnaast beschikken onze chauffeurs allemaal over de noodzakelijke papieren om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden en volgen zij jaarlijks een cursus Defensief Rijden.
‘We take care’ staat bij ons voorop!’

Cowe_carentact

Lauwen Transport beschikt over het Keurmerk Transport
en Logistiek
en voldoet aan de SQAS-norm. Op zoek naar een betrouwbare partner om uw transport te verzorgen? Lauwen Transport ‘takes care’!

Neem contact op via 06-53103707 of stuur een e-mail naar info@lauwentransport.nl. Wij staan u graag te woord!