Lauwen Transport

Lauwen Transport groeide sinds de oprichting in 1989 uit tot dé specialist in complete zendingen van Zuidwest- Nederland naar de regio Parijs. Een team van enthousiaste en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat elke opdracht conform afspraak voor u wordt uitgevoerd. ‘We take care’, daar kunt u altijd op vertrouwen!

Transportbedrijf_Lauwen‘We take care’

Trotse eigenaars en oprichters van Lauwen Transport zijn Anja en Corné Lauwen. Corné: ‘Door de kwaliteit van onze dienstverlening en de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers staan we waar we nu staan. We hebben een meer dan goede reputatie opgebouwd in onze branche. Daar zijn we dan ook erg trots op! Onze slogan ‘We take care’ betekent meer dan een goede dienstverlening. Aandacht voor het milieu vinden wij net zo belangrijk. Zo maken wij gebruik van euro 5 en euro 6 trucks met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Door het optimaal plannen van de routes, minimaliseren wij het aantal lege kilometers.’

Transportbedrijf_Lauwen_TransportBreed inzetbaar

Lauwen Transport verzorgt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers uiteenlopende transporten.
Om deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren beschikken wij over:

– schuifzeilopleggers/huiftrailers
– gesloten box opleggers
– containerchassis
– LZV (Lang Zwaar Voertuig)

Transportbedrijf_Lauwen_TransportSnel en veilig

Onze box opleggers zijn goed beveiligd met een alarm en een anti-diefstalslot. Ook de meest hoogwaardige ladingen zijn bij ons in goede handen! Door onze uitschuifbare containerchassis kunnen wij alle formaten containers voor u transporteren. Het LZV (Lang Zwaar Voertuig) van 25 meter, maakt het mogelijk om aanzienlijk te besparen op het aantal ritten en kilometers. Een aantal van onze trucks zijn 24 uur per dag inzetbaar, zodat u voor spoedopdrachten altijd een beroep op ons kunt doen. Wist u dat wij vanuit de regio Zuidwest-Nederland binnen 10 uur een FTL-zending, ofwel een complete zending in de regio Parijs voor u kunnen verzorgen?

KwalTransportbedrijf_Lauwen_Transportiteit

Met Lauwen Transport kiest u voor kwaliteit! Zo beschikken onze chauffeurs over een ruime ervaring en kennis in het rijden van transporten van en naar Zuidwest- Nederland en regio Parijs. Zij beschikken over de noodzakelijke papieren om met gevaarlijke stoffen te mogen rijden en volgen jaarlijks een cursus Defensief Rijden. Wij beschikken over het Keurmerk Transport en Logistiek. Hiermee voldoen wij aan een serie hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsvoering en interne processen. Daarnaast voldoen wij aan de SQAS-norm. Dit betekent dat het transport van chemische goederen door ons op een kwalitatief hoogwaardige, veilige en milieuvriendelijke wijze wordt uitgevoerd.